Tietoa meistä

Mikä?

Poliisivalmennus on valmennuskurssi, joka antaa eväät onnistua Poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeessa.

Missä?

Kaikki toiminnot, materiaalit ja harjoituskokeet ovat verkkopohjaisessa Moodle-oppimisympäristössä, jota kurssilainen voi käyttää missä ja milloin tahansa. Näin jokaisella poliisikoulutukseen hakevalla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua kurssille.

Milloin?

Jokaiselle hakujaksolle järjestetään oma kurssinsa. Kurssit julkaistaan Valmennuskurssit-sivulla hyvissä ajoin ennen vastaavan hakujakson alkua.

Miksi?

Poliisivalmennus helpottaa ja rytmittää poliisikoulutukseen hakevan valmistautumista, ja kurssi kokoaa kaikkiin valintakokeen osa-alueisiin tarvittavan valmennuksen yhteen paikkaan ja helposti saataville. Kurssimme avulla moni poliisikoulutuksesta haaveileva on jo toteuttanut unelmansa, tullut valituksi koulutukseen. Tavoitteenamme on myös, että kurssimme avulla tulevaisuudessa kaikki poliisikoulutuksen aloituspaikat tulisi täytettyä.

Henkilöt Poliisivalmennuksen takana?

Kurssin perustaja on valmistunut poliisiksi vuonna 2015. Kurssin sisältöä suunniteltaessa ja materiaaleja tehdessä on konsultoitu muita poliiseja ja hakuvaiheessa olevia. Kuntokokeen treeniohjelman tehnyt liikunta-alan ammattilainen on valmentanut useita Polamkiin hakeneita viime vuosina. Kirjalliseen kokeeseen valmentavista materiaaleista ja harjoitusesseiden tarkistuksesta vastaavat viestinnän ja äidinkielen asiantuntijat.

Klaus

Poliisivalmennuksen perustaja, poliisi

klaus.kajula@poliisivalmennus.fi

 

Johanna

Kirjallisen kokeen vastuuvalmentaja

johanna.liukkonen@poliisivalmennus.fi

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!