Tietoa meistä

Mikä?

Poliisivalmennus tarjoaa valmennuskursseja, jotka antavat eväät onnistua Poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeessa.

Missä?

Kaikki kirjallisen kokeen materiaalit ja harjoituskokeet ovat verkkopohjaisessa Moodle-oppimisympäristössä, jota kurssilainen voi käyttää missä ja milloin tahansa. Kuntovalmennukset on saatavilla etävalmennuksena. Näin jokaisella poliisikoulutukseen hakevalla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua kurssille.

Milloin?

Jokaiselle hakujaksolle järjestetään oma kurssinsa. Kurssit julkaistaan Valmennuskurssit-sivulla hyvissä ajoin ennen vastaavan hakujakson alkua.

Miksi?

Poliisivalmennus-kurssi helpottaa ja rytmittää poliisikoulutukseen hakevan valmistautumista, ja kurssi kokoaa kaikkiin valintakokeen osa-alueisiin tarvittavan valmennuksen yhteen paikkaan ja helposti saataville. Kurssimme on antanu useille poliisin ammattia tavoittelevalle tarvittavan lisäpotkun, jonka avulla he ovat tulleet valituksi koulutukseen. Tavoitteenamme on, että kurssimme avulla tulevaisuudessa kaikki poliisikoulutuksen aloituspaikat tulisi täytettyä.

Henkilöt Poliisivalmennuksen takana?

Kurssin perustaja on valmistunut poliisiksi vuonna 2015. Kurssin sisältöä suunniteltaessa ja materiaaleja tehdessä on konsultoitu muita poliiseja ja hakuvaiheessa olevia. Poliisivalmennukselle kuntovalmennuksia tekevillä on kokemusta Polamkin pääsykokeisiin valmistautuvien hakijoiden valmentamisesta ja hakijat ovat saaneet erittäin hyviä tuloksia heidän valmennuksessaan. Yksi kuntovalmentajista on poliisi. Kirjalliseen kokeeseen valmentavista materiaaleista ja harjoitusesseiden tarkistuksesta vastaavat eri alojen asiantuntijat (mm. äidinkielen opettajia ja viestinnän yliopistotutkinnon suorittanut).

Klaus

Yrittäjä, poliisikoulutus

klaus.kajula@poliisivalmennus.fi

 

Johanna

Kirjallisen kokeen vastuuvalmentaja

johanna.liukkonen@poliisivalmennus.fi

 

Johanna

Personal trainer

ptiidak@gmail.com

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!