Tietoa meistä

Mikä?

Poliisivalmennus tarjoaa valmennuskursseja, jotka antavat eväät onnistua Poliisi (AMK) -tutkinnon valintakokeessa.

Missä?

Kaikki kirjallisen kokeen valmennuksen materiaalit ja harjoituskokeet ovat verkkopohjaisessa Moodle-oppimisympäristössä, jota kurssilainen voi käyttää missä ja milloin tahansa. Osa kuntovalmennuksista on saatavilla etävalmennuksena. Näin jokaisella poliisikoulutukseen hakevalla on yhtäläiset mahdollisuudet osallistua kurssille.

Milloin?

Jokaiselle hakujaksolle järjestetään oma kurssinsa. Kurssit julkaistaan Valmennuskurssit-sivulla hyvissä ajoin ennen vastaavan hakujakson alkua.

Miksi?

Poliisivalmennus-kurssi helpottaa ja rytmittää poliisikoulutukseen hakevan valmistautumista, ja kurssi kokoaa kaikkiin valintakokeen osa-alueisiin tarvittavan valmennuksen yhteen paikkaan ja helposti saataville. Valmennuksemme ovat antaneet useille poliisin ammattia tavoittelevalle tarvittavan lisäpotkun, jonka avulla he ovat tulleet valituksi koulutukseen. Tavoitteenamme on edesauttaa sitä, että tulevaisuudessa kaikki poliisikoulutuksen aloituspaikat tulisi täytettyä.

Henkilöt Poliisivalmennuksen takana?

Kurssin perustaja on valmistunut poliisiksi vuonna 2015. Kurssin sisältöä suunniteltaessa ja materiaaleja tehdessä on konsultoitu muita poliiseja ja hakuvaiheessa olevia.

Poliisivalmennukselle kuntovalmennuksia tekevillä on kokemusta Polamkin pääsykokeisiin valmistautuvien hakijoiden valmentamisesta ja hakijat ovat saaneet erittäin hyviä tuloksia heidän valmennuksessaan. Fysiikkavalmennuksessa on mukana poliisitaustaisia valmentajia.

Kirjalliseen kokeeseen valmentavista materiaaleista ja harjoitusesseiden tarkistuksesta vastaavat eri alojen asiantuntijat (mm. äidinkielen opettajia ja viestinnän yliopistotutkinnon suorittanut).

Klaus

Johanna

Kirjallisen kokeen vastuuvalmentaja

johanna.liukkonen@poliisivalmennus.fi

 

Janne

Kuntovalmentaja

janne@poliisivalmennus.fi

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!