Valmennuskurssit

Valmennuskurssi Polamk:n Poliisi (AMK) -koulutuksen valintakokeeseen. Tarjoamme valmennusta kaikkiin valintakokeen osa-alueisiin: kuntokokeeseen, kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin. Kaikki kurssit saatavilla täysin etävalmennuksena. Jokaiselle hakujaksolle järjestetään oma kurssinsa.

Polamkiin hakevaa on jo osallistunut Poliisivalmennuksen kurssille!

%

Kurssin käyneistä kyselyyn osallistuneista suosittelee kurssia Polamkiin hakevalle.

"Kiitos poliisivalmennukselle! Ilman tätä mahdollisuutta saattaisin edelleen räpiköidä kirjallisen kokeen kanssa, nimittäin nyt pääsin kouluun sisälle! Suosittelen muillekin, joilla ongelmia esseen tekemisessä :)"

"Loistava valmennuskurssi! Hyvää palautetta sai harjoitusten jälkeen! Pystyn suosittelemaan tutuillekin tätä kurssia."

"Erittäin hyödyllinen valmennuskurssi. Harjoitusesseiden kirjoittaminen ja arvioinnit antoivat realistisen käsityksen missä oma osaaminen meni. Opettajien tarkat ja yksityiskohtaiset palautteet veivät omaa lukemista ja kirjoittamista eteenpäin. Vahva suositus!"

”Harjoitusesseiden tekeminen todella kannatti! Palaute oli rakentavaa ja siitä pystyi helposti ymmärtämään, mihin asioihin tulisi kiinnittää enemmän huomiota.”

”Kiitos hyvästä ja kattavasta valmennuskurssista!”

"Hienoa, että vihdoin on tullut yritys, joka järjestää valmennuskursseja Polamkiin!"

"Kiitos paljon kurssista, oli tosi hyvä! Etenkin koin kirjoittamisen arvioinnit erittäin opettavaisiksi, ja pääsin kehittymään. Voin kyllä suositella tätä teijjän valmennusta ehottomasti. Kävi miten kävi 😊 niin tyytyväinen olen"

"Suurin hyöty valmennuskurssista minulle oli se, että pääsin opiskelemaan Polamkiin."

"Oppimisympäristö on ollut hyvä ja miellyttävä käyttää."

"Kurssisisältö on vastannut odotuksiani suurimmaksi osaksi."

”Uskon valmennuksesta olevan paljon apua pääsykokeisiin valmistautuessani.”

”Olen ollut erittäin tyytyväinen valmennuskurssiin ja tehtäviin.”

Kaikkiin valmennuskursseihin kuuluu vähintään alla olevat Kirjallisen kurssin ominaisuudet. Kirjallinen kurssi toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Lisäksi saatavilla on kuntokoetta varten treeniohjelma tai henkilökohtainen kuntovalmennus.

Kirjalliseen kurssiin sisältyvät ominaisuudet

Kirjalliseen kokeeseen valmentava osio:

 • Videoluennot sekä diaesitykset kaikista lukumateriaalin artikkeleista. Luennoissa ja diaesityksissä on nostettu esiin artikkelien pääkohdat, joten ne toimivat tukena artikkelien sisäistämisessä.
 • 100+ monivalintakysymystä, joiden avulla saat välittömän palautteen siitä, kuinka hyvin hallitset artikkelien sisällön.
 • Esseen kirjoitusohjeet, jotka on räätälöity kirjallista koetta silmällä pitäen. Ohjeissa kerrotaan hyvän esseen tunnusmerkkejä ja avataan kirjallisessa kokeessa arvioitavia osa-alueita.
 • Kolme kirjallisen kokeen harjoituskoetta. Harjoituskokeet auttavat sinua kehittymään kirjoittajana. Harjoituskoe (essee) on tehty vastaamaan Polamkin valintakokeessa olevaa kirjallista koetta. Harjoituskokeen tehtyäsi saat yksilöllisen kirjallisen palautteen, jotta tiedät mihin asioihin sinun täytyy kiinnittää huomiota ennen seuraavaa harjoituskoetta ja lopuksi ennen varsinaista pääsykoetta. Harjoituskokeet järjestetään oppimisympäristössä kahden viikon välein. Ensimmäisen harjoitusesseen aikataulu on kerrottu kunkin valmennuskurssin kurssikuvauksessa.

Soveltuvuuden arviointiin valmentava osio:

 • Valmistautumisohjeet soveltuvuuden arviointiin. Käymme läpi mm. mihin asioihin sinun tulisi kiinnittää huomiota ennen pääsykoetta. Emme kuitenkaan anna ohjeita siihen, miten esimerkiksi psykologisessa arvioinnissa tulisi vastata.

Muut ominaisuudet:

 • Pääsy keskusteluryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajille ja saada vertaistukea. Valmentajat ovat tavoitettavissa myös yksityisviestillä.
 • Optimoitu kaikille laitteille. Kurssin koko sisältö on käytettävissä sekä tietokoneella, että mobiililaitteilla. Mobiiliappi tekee kurssin käytöstä vaivatonta myös älypuhelimella.
 • Takuu. Mikäli osallistut valmennuskurssille, etkä tule valituksi tällä hakujaksolla, pääset kirjalliselle kurssille valitsemallasi hakujaksolla puoleen hintaan (treeniohjelmasta ja henkilökohtaisesta kuntovalmennuksesta peritään normaalihinta).
 • Kurssille voi ilmoittautua missä vaiheessa tahansa, koska kaikki materiaali on sähköisessä oppimisympäristössä milloin tahansa saatavilla (lukuun ottamatta kirjallisen kokeen harjoituskokeita, jotka järjestetään tiettynä aikana).

Saatavilla olevat kurssit:

KIRJALLINEN + HENKILÖKOHTAINEN KUNTOVALMENNUS kesä 2019
Ajankohta24.4.2019 - 2.10.2019

Hinta: 539 €

KIRJALLINEN + HENKILÖKOHTAINEN KUNTOVALMENNUS kesä 2019

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 24.4.2019 alkavalla hakujaksolla.

Kirjallinen kurssi sisältää kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin valmentavat osiot sekä muut yllä mainitut ominaisuudet. Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään kesäkuun 2019 loppupuolella.

Henkilökohtainen kuntovalmennus sisältää:

 • Alkukartoituksen treeniohjelmaa varten. Käydään valmentajan kanssa kasvotusten tai etäyhteydellä (esim. Skype).
 • Kuntotestauksen valmennuksen alussa ja lopussa sekä tulosten analysoinnin.
 • Henkilökohtaisen treeniohjelman päivityksineen.
 • Henkilökohtaisen ruokavalion päivityksineen.
 • Palaverin valmentajan kanssa kaksi kertaa kuussa.
 • Pääkaupunkiseudulla mahdollisuus yhteiseen treeniin kerran kuussa valmentajan ja muiden valmennettavien kanssa (korvaa kuukauden toisen treenipalaverin). Treenin aikana katsotaan yksilöllisesti mahdolliset kehityskohdat jne.
 • Valmentajan tuen ja seurannan sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiin viestillä/Whatsappilla/sähköpostilla.
 • Henkilökohtaisen valmennussuhteen kesto 3 kuukautta.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana) ja kuntovalmentaja ottaa sinuun yhteyttä henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen liittyen. Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa hakujakson alkaessa (24.4.2019). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (9.8.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (2.10.2019).

 

Tilaa kurssi
KIRJALLINEN + TREENIOHJELMA kesä 2019
Ajankohta24.4.2019 - 2.10.2019

Hinta: 379 €

KIRJALLINEN + TREENIOHJELMA kesä 2019

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 24.4.2019 alkavalla hakujaksolla.

Kirjallinen kurssi sisältää kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin valmentavat osiot sekä muut yllä mainitut ominaisuudet. Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään kesäkuun 2019 loppupuolella.

Treeniohjelma sisältää:

 • Alkukartoituksen treeniohjelmaa varten. Käydään valmentajan kanssa kasvotusten tai etäyhteydellä (esim. Skype).
 • Alkukartoituksen perusteella valmentajan tekemän treeniohjelman.
 • Valmentajan tuen ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin viestillä/Whatsappilla/sähköpostilla.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana) ja kuntovalmentaja ottaa sinuun yhteyttä treeniohjelmaan liittyen. Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa hakujakson alkaessa (24.4.2019). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (9.8.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (2.10.2019).

 

Tilaa kurssi
KIRJALLINEN kesä 2019
Ajankohta24.4.2019 - 2.10.2019

Hinta: 299 €

KIRJALLINEN kesä 2019

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 24.4.2019 alkavalla hakujaksolla. Kurssi sisältää kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin valmentavat osiot sekä muut yllä mainitut ominaisuudet.

Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään kesäkuun 2019 loppupuolella.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana). Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa hakujakson alkaessa (24.4.2019). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (9.8.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (2.10.2019).

 

Tilaa kurssi

Seuraa meitä somessa!