Valmennuskurssit

Täysin verkossa toimiva valmennuskurssi Polamk:n Poliisi (AMK) -koulutuksen valintakokeeseen. Tarjoamme valmennusta kaikkiin valintakokeen osa-alueisiin: kuntokokeeseen, kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin. Jokaiselle hakujaksolle järjestetään oma kurssinsa.

Polamkiin hakevaa on jo osallistunut Poliisivalmennuksen kurssille!

%

Kurssin käyneistä kyselyyn osallistuneista suosittelee kurssia Polamkiin hakevalle.

"Kiitos poliisivalmennukselle! Ilman tätä mahdollisuutta saattaisin edelleen räpiköidä kirjallisen kokeen kanssa, nimittäin nyt pääsin kouluun sisälle! Suosittelen muillekin, joilla ongelmia esseen tekemisessä :)"

"Loistava valmennuskurssi! Hyvää palautetta sai harjoitusten jälkeen! Pystyn suosittelemaan tutuillekin tätä kurssia."

”Harjoitusesseiden tekeminen todella kannatti! Palaute oli rakentavaa ja siitä pystyi helposti ymmärtämään, mihin asioihin tulisi kiinnittää enemmän huomiota.”

”Kiitos hyvästä ja kattavasta valmennuskurssista!”

"Hienoa, että vihdoin on tullut yritys, joka järjestää valmennuskursseja Polamkiin!"

"Suurin hyöty valmennuskurssista minulle oli se, että pääsin opiskelemaan Polamkiin."

"Oppimisympäristö on ollut hyvä ja miellyttävä käyttää."

"Kurssisisältö on vastannut odotuksiani suurimmaksi osaksi."

”Uskon valmennuksesta olevan paljon apua pääsykokeisiin valmistautuessani.”

”Olen ollut erittäin tyytyväinen valmennuskurssiin ja tehtäviin.”

Poliisivalmennus-kurssit toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Voit valita koko kurssin,  johon kuuluu kaikki valintakokeeseen valmentavat osiot, tai kirjallisen kokeen valmennuksen, johon kuuluu kaikki muut, paitsi kuntokokeeseen valmentava osio.

Kurssien ominaisuudet

Kuntokokeeseen valmentava osio:

  • Ammattilaisen luoma kuntokokeeseen valmentava 12 viikon kunto-ohjelma. Valittavana on kolme erilaista kunto-ohjelmaa, josta valitset itsellesi sopivimman. Kunto-ohjelma sisältää sekä juoksuohjelman että ohjelman kuntosaliharjoittelua varten.

Kirjalliseen kokeeseen valmentava osio:

  • Videoluennot sekä diaesitykset kaikista lukumateriaalin artikkeleista. Luennoissa ja diaesityksissä on nostettu esiin artikkelien pääkohdat, joten ne toimivat tukena artikkelien sisäistämisessä.
  • 100+ monivalintakysymystä, joiden avulla saat välittömän palautteen siitä, kuinka hyvin hallitset artikkelien sisällön.
  • Esseen kirjoitusohjeet, jotka on räätälöity kirjallista koetta silmällä pitäen. Ohjeissa kerrotaan hyvän esseen tunnusmerkkejä ja avataan kirjallisessa kokeessa arvioitavia osa-alueita.
  • Kolme kirjallisen kokeen harjoituskoetta. Harjoituskokeet auttavat sinua kehittymään kirjoittajana. Harjoituskoe (essee) on tehty vastaamaan Polamkin valintakokeessa olevaa kirjallista koetta. Harjoituskokeen tehtyäsi saat yksilöllisen kirjallisen palautteen, jotta tiedät mihin asioihin sinun täytyy kiinnittää huomiota ennen seuraavaa harjoituskoetta ja lopuksi ennen varsinaista pääsykoetta. Harjoituskokeet järjestetään oppimisympäristössä kahden viikon välein. Ensimmäisen harjoitusesseen aikataulu on kerrottu kunkin valmennuskurssin kurssikuvauksessa.

Soveltuvuuden arviointiin valmentava osio:

  • Valmistautumisohjeet soveltuvuuden arviointiin. Käymme läpi mm. mihin asioihin sinun tulisi kiinnittää huomiota ennen pääsykoetta. Emme kuitenkaan anna ohjeita siihen, miten esimerkiksi psykologisessa arvioinnissa tulisi vastata.

Muut ominaisuudet (sisältyy kaikkiin kursseihin):

  • Pääsy keskusteluryhmään, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajille ja saada vertaistukea. Valmentajat ovat tavoitettavissa myös yksityisviestillä.
  • Optimoitu kaikille laitteille. Kurssin koko sisältö on käytettävissä sekä tietokoneella, että mobiililaitteilla. Mobiiliappi tekee kurssin käytöstä vaivatonta myös älypuhelimella.
  • Takuu. Mikäli osallistut valmennuskurssille, etkä tule valituksi tällä hakujaksolla, pääset uudelle kurssille valitsemallasi hakujaksolla puoleen hintaan.
  • Kurssille voi ilmoittautua missä vaiheessa tahansa, koska kaikki materiaali on sähköisessä oppimisympäristössä milloin tahansa saatavilla (lukuun ottamatta kirjallisen kokeen harjoituskokeita, jotka järjestetään tiettynä aikana).

 

Saatavilla olevat kurssit:

Poliisivalmennus KOKO KURSSI talvi 2018
Ajankohta14.11.2018 - 3.4.2019

Hinta: 349 €

Poliisivalmennus KOKO KURSSI talvi 2018

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 14.11.2018 alkavalla hakujaksolla. Kurssi sisältää kaikki valintakokeeseen valmentavat osiot ja muut yllä mainitut ominaisuudet.

Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään 14. - 20.12.2018.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana). Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa samaan aikaan hakujakson kanssa (14.11.2018). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) ja kunto-ohjelman osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (8.2.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (3.4.2019).

 

Tilaa kurssi
Poliisivalmennus KIRJALLINEN talvi 2018
Ajankohta14.11.2018 - 3.4.2019

Hinta: 289 €

Poliisivalmennus KIRJALLINEN talvi 2018

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 14.11.2018 alkavalla hakujaksolla. Kurssi sisältää kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin valmentavat osiot sekä muut yllä mainitut ominaisuudet.

Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään 14. - 20.12.2018.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana). Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa samaan aikaan hakujakson kanssa (14.11.2018). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (8.2.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (3.4.2019).

 

Tilaa kurssi
Poliisivalmennus KOKO KURSSI kevät 2019
Ajankohta22.1.2019 - 14.6.2019

Hinta: 349 €

Poliisivalmennus KOKO KURSSI kevät 2019

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 22.1.2019 alkavalla hakujaksolla. Kurssi sisältää kaikki valintakokeeseen valmentavat osiot ja muut yllä mainitut ominaisuudet.

Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään maaliskuun alussa.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana). Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa samaan aikaan hakujakson kanssa (22.1.2019). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) ja kunto-ohjelman osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (12.4.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (14.6.2019).

 

Tilaa kurssi
Poliisivalmennus KIRJALLINEN kevät 2019
Ajankohta22.1.2019 - 14.6.2019

Hinta: 289 €

Poliisivalmennus KIRJALLINEN kevät 2019

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu hakijoille, jotka hakevat suomenkieliseen Poliisi (AMK) -koulutukseen 22.1.2019 alkavalla hakujaksolla. Kurssi sisältää kirjalliseen kokeeseen ja soveltuvuuden arviointiin valmentavat osiot sekä muut yllä mainitut ominaisuudet.

Tällä kurssilla ensimmäinen kirjallisen kokeen harjoitusessee järjestetään maaliskuun alussa.

Tilauksen tehtyäsi sinulle toimitetaan sähköpostitse kirjautumisohjeet oppimisympäristöön (voit tutustua kurssisivuun ennen ostoa kirjautumalla sisään vierailijana). Valmennuskurssi ja oppimisympäristön käyttöoikeus alkaa samaan aikaan hakujakson kanssa (22.1.2019). Kirjalliseen kokeeseen valmentavan materiaalin (videoluennot, diaesitykset, monivalintatehtävät ja harjoituskokeet) osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 1. vaihe on ohi (12.4.2019). Soveltuvuusarvioinnin valmistautumisohjeiden osalta käyttöoikeus päättyy, kun valintakokeen 2. vaihe on ohi (14.6.2019).

 

Tilaa kurssi

Seuraa meitä somessa!